Betonové jímky Praha

Betonová nádrž na zemi

 

Bydlíte v Praze nebo v jejím okolí a zvažujete koupi betonové jímky? Nevíte, zda zvolit tuzemského výrobce, či dovezený produkt ze zahraničí? Tento článek se Vám pomůže rozhodnout.

 

Jakého zvolit výrobce jímky?

Existuje celá řada výrobců betonových jímek, kteří sídlí přímo v ČR. Je to ale ta nejlepší volba? Ze zahraničí můžete koupit totiž o několik tisíc produkt levněji. Vaše další otázka bude určitě znít: „A co kvalita? Nepůjde současně s cenou dolů?“. Ptáte se velice správně. Musíte dbát na to, aby jímka měla patřičnou certifikaci, to Vám zaručí její kvalitu a bezproblémový chod. Další bod, podle kterého se Vám radíme řídit, je ohledně recenzí. Rozhodně nekupujte žádného zajíce v pytli a přečtěte si několik recenzí o kupovaném produktu, či o firmě, která produkty (v tomto případě betonové jímky) dováží.

Naše společnost splňuje všechna výše zmiňovaná kritéria výběru. Dovážíme betonové jímky z Polska, které jsou až o několik tisíc korun levnější než ty tuzemské, a to i když odečteme náklady na přepravu. S kvalitou těchto jímek nemusíte mít vůbec žádné obavy, neboť jímky mají celou Evropskou unií uznávanou certifikaci EU (značeno CE).

 

Doprava po celé ČR

Vaše poslední výtka by mohla být ohledně dopravy. Mohli byste mít otázku: „Nebude trvat převoz jímky ze zahraničí celé měsíce?“. Rozhodně nebude, naše firma vlastní velké skladovací prostory v ČR, kde máme naskladněny všechny nabízené produkty, a se svým velkým vozovým parkem jsme Vám schopni Vámi vybraný produkt doručit do 2-3 dnů. Konkrétně do Prahy máme opravdu hodně závozů. Obyvatelé našeho hlavního města využívají naše služby hlavně kvůli cenové dostupnosti, kvalitě betonových jímek a zkušenostem, které si naše firma vybudovala za 20 let své existence. Stačí jen zavolat a domluvit si přesný termín závozu.

 

CE-certifikát
CE-certifikát
Jednokomorová žumpa
Jednokomorová žumpa

 

Kontakt - vedoucí prodeje

“Děláme jímky. Z pořádného betonu. Už přes 20 let.
Zavolejte nebo napište, rádi vám poradíme.”

Petr Novák, vedoucí prodeje

info@betonovejimky-septic.cz

+420 723 354 896
+420 720 127 710